Printen

Kleur

Kleur valt op en trekt de aandacht. De belangrijkste reden om meer en meer ingezet te worden in de dagelijkse communicatie. Niet alleen trekt kleur de aandacht maar kleur houdt ook de aandacht langer vast. Door de voortschrijdende techniek is kleurprinten veel meer geworden dan alleen maar een alternatief voor conventioneel drukwerk. Laat u voorlichten door de mensen van Orbit4all Moerdijk. Of beter nog maak een afspraak bij Orbit4all Moerdijk om de mogelijkheden te bespreken, toepassingen te bekijken en inspiratie op te doen.

  • Dubbelzijdig full colour t/m 300 grs
  • Formaat tot 320 x 460 mm (niet aflopend)

Zwart/wit

Nog steeds is 'zwart/wit'printen een belangrijke toepassing. Met de voorschrijdende techniek uitermate geschikt voor alle soorten printwerk. U kunt hierbij denken aan handleidingen, gebruiksaanwijzingen, lesmateriaal, prijslijsten (met of zonder barcode) voorzien van foto's, tekeningen en/of afbeeldingen.

Personaliseren

Het toepassen van variabele data in correspondentie en andere uitingen is een dagelijkse toepassing. U kunt hierbij denken aan gepersonaliseerde brieven en poststukken. Persoonlijker en een hogere respons op uw acties, uitnodigingen en mailings.

Printing on Demand

Een veel gehoorde term. POD houdt in dat er niet meer en niet minder dan de gevraagde hoeveelheid geproduceerd wordt binnen de gevraagde levertermijn. Vaak eenvoudiger gezegd dan gedaan, maar met de juiste hoogwaardige apparatuur en de gedrevenheid van de Orbit4all Moerdijk medewerkers niet meer dan een dagelijkse uitdaging.

 

 

Wij worden graag uw totaal leverancier voor al uw drukwerk.

Maak kennis met ons bedrijf en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen