Plotten

Groot formaat

Dagelijkse toepassingen voor groot formaat zijn talrijk in onze omgeving aanwezig. Blikvangers op beurzen, aanbiedingen in winkels, aankondigingen op billboards of mededelingen van organisaties, men kan er vandaag de dag niet meer omheen. Zowel voor de 'indoor' markt als de 'outdoor' markt de manier om te presenteren. Met een breedte tot 160 cm en variabele lengte bent u diegene die bepaalt hoe u of waar u onder de aandacht wilt komen.

  • Formaat 1,60 x 65 meter
  • Indoor en outdoor materiaal

Zwart/wit

Bouwtekeningen, plattegronden en andere technische tekeningen zijn wel de meest gebruikte toepassingen van het groot formaat zwart/wit. Gemakkelijk digitaal aangeleverd via de elektronische snelweg en gevouwen, gebundeld en voorzien van projectnummer bij u aan de deur afgeleverd. Uiteraard kunnen we ook de omgekeerde weg bewandelen. Uw analoge archief moet gedigitaliseerd worden. Wij halen de tekeningen, bestekken omschrijving en informatie bij u op. Vervolgens zorgen ervoor dat u een digitaal bestand, met de gewenste indeling, terug ontvangt.

  • Digitaal aanleveren
  • Geprint en gevouwen tot en met formaat A0+

Doeken

Zeildoeken voor binnen en buiten gebruik. Haarscherp geprint en voor duurzaam gebruik. Voorzien van ophanggaten en/of met omgestikte naad. Laat u voorlichten door onze mensen in gebruik en toepassingen. Bel voor een afspraak (0168) 33 01 51.

Zelfklevend

Zelfklevende materialen met een brede toepassing. U kunt hierbij denken aan wanden in winkelruimtes, ramen, deuren en zelfs reclameuitingen op auto’s en bestelbusjes.

 

Wij worden graag uw totaal leverancier voor al uw drukwerk.

Maak kennis met ons bedrijf en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen